BejelentésTulajdonostól áron alul eladó ingatlan
Vedd észre a lehetőséget !!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Áron alul TULAJDONOSTÓL eladó !!

Gyál kiemelt övezetében, és központi helyen lévő, zöldövezeti családi ház áron alul eladó! Az ingatlan akár kettő generációt is kiszolgál.


A 805 m2–es telken lévő három szintes összközműves családi ház hasznos lakó alapterülete 157 m2.A házba az utcai bejárattól műkövezett lépcsőn lehet bejutni.

A házban található a földszinten 2 szoba,nappali, konyha, kamra, 1 fürdőszoba + WC,+ 1WC helyiség.
A belső burkolatok azok : spanyol fali csempék, és olasz járólapokból tevődnek össze.

A konyhában igény szerint a gáztűzhely mellett a mosogatónál kiépített lehetőség van a mosogatóhoz elhelyezhető fali átfolyós rendszerű vízmelegítő elhelyezésére is. Jelen pillanatban ez most 10 literes átfolyós rendszerű villany boylerrel van megoldva.A földszinten kapott helyet a KábelTV csatlakozás és a rendőrségre bekötött riasztó rendszer központ is egy ISDN telefon fővonallal egyetemben.

A földszinten található a 14 m2-es üveggel fedett és oldalról is üvegezett terasz fagyálló márványlapokkal borítva. A teraszról a lejárás műkövezett lépcsőn történik és a terasz széle is műkövezett állapotú. A melléképülethez vezet le le onnan a lépcső.A melléképület mérete 24 m2.

Az udvaron ásott kút van, amelyről a kerti locsolás igény szerint megoldható. A gyerekek komfortérzetét a füvesített udvar, a hinta, és a homokozó segíti elő.A pince használható akár garázsként is, vagy akár műhelyként is. Alapterülete 105 m2-es.
A pince műhelynek építve - telephely engedéllyel rendelkezik.
A pincében található a kettős fűtési rendszer a gázkazán és a vegyes tüzelésű is.
A műhelyrész kialakításakor a belmagasság 275 cm re lett kialakítva, és az egybefüggő teremben a falon a 220 V és a 380 V-os kiállások is megtalálhatóak.A világításról háromcsöves fénycsőarmatúrák gondoskodnak. A pince természetes megvilágítását hat darab fekvő bukó ablak biztosítja. A pincében kapott helyet a 120 literes villanyboyler is, és fali kézmosó is lett kialakítva. A mennyezete hó és hangszigetelt, az aljzata 40 cm vastag simított beton.A tetőtérbe belső lépcsőház vezet fel. A lépcsőház és a tetőtéri előtér aljzata egyazon járólappal borított.
Az emeleten található három lakószoba , egy fürdőszoba + WC, valamint + egy WC. A WC-ből lehet feljutni a padlástérbe is ahová a villanyvilágítás is fel van vezetve.
Az emeleten lévő szobák közül a gyerekszoba aljzata szalagparketta, míg a többi szobáé szőnyegpadló borítású.

A tetőtér oldalfalai a tetősíkoknál és a mennyezet teljes egészében borovi fenyőből készült lambériával fedettek. A tetőtéri fürdőszoba szintén a lent említett csempékkel és járólapokkal burkolt. A fürdőszoba és a WC ablakai tető síkbeli ablakok és lambériázottak.

A ház nyílászárói kisipari ajtók és ablakok.Az ajtók kazettásak, az ablakok hőszigeteltek. Minden ablakpárkány műkővezett borítású.

Kettős vízellátás, kettős fűtésrendszer, 220V-os illetve 380V-os áram, csatorna rendszer, kábel TV, telefon és Internet teszi kényelmesebbé az otthont.
Az ingatlant parkosított kert szépíti, és riasztó védi.

További extrák: Kiváló vásárlási lehetőségek, közeli az orvosi rendelő, helyben van az önkormányzat, és a banki lehetőségek is, Takarék szövetkezet , OTP fiók közel, Erste Bank fiók közelben.

Jó közlekedés, kék busz vonal itt van / 55, 94, 294, 294E, / és aszfaltozottak az utcák.

Az ingatlan eladási irányára : 19.900.000 HUF

Elérhetőség telefonon : 06 70 245 5081,

06 70 541 9952 - egész nap.

vagy alul az üzenődobozon keresztül

Hitel megoldható !!!Üzenetküldés
Az ingatlan tulajdonosának itt is tud üzenetet küldeni.

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!